Duyurular

Dekanımızın Kıyı Emniyeti ve Gemi Kurtarma İşletmeleri Genel Müdürü Sayın Hızır Reis Deniz’i Ziyareti

Haz 03, 2017

İTÜ Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz Salim Söğüt ve Dekan Yardıcısı Doç. Dr. Özcan Arslan Kıyı Emniyeti ve Gemi Kurtarma İşletmeleri Genel Müdürlüğü’ne atanan Hızır Reis Deniz’e nezaket ziyaretinde bulundular.

Görüşmede İTÜ Denizcilik Fakültesi ile Kıyı Emniyeti ve Gemi Kurtarma İşletmeleri’nin stratejik partner olduğu değerlendirildi. Buna bağlı olarak her iki kurum arasında eğitim, simülasyon, projeler alanında işbirliği imkanlarının en üst seviyede değerlendirilmesine ve bir an önce hayata geçirilmesine dair görüş birliğine varıldı.

IMG-20170602-WA0003

IMG-20170602-WA0004